Over ons

Premium kwaliteit producten leveren en ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie!

“Only a life lived in the service to others is worth living”
Albert Einstein

Alle wijnliefhebbers weten natuurlijk dat je de beste wijnen het liefst bewaard op een speciaal plekje. Met de passie die we hebben voor het juist bewaren/koelen van wijnen zijn wij WineCabinets begonnen. Wij streven ernaar om een zo’n breed mogelijke keuze in wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten aan te bieden voor al onze klanten.

Door onze ervaring in het leveren en plaatsen van keukenapparatuur ligt onze expertise niet alleen in de kennis van wijnklimaatkasten/wijnkoelkasten, maar ook in het advies geven over alle installatie mogelijkheden.

Wij verkopen alleen topkwaliteit producten van premium merken persoonlijk geselecteerd door ons inkoop team. Onze producten worden direct geleverd vanaf de importeur of producent naar de klant toe. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar hierdoor ontloopt onze winkel ook enorm veel kosten die bij een fysieke winkel niet weg te denken zijn (huur, opslag, stroom). Door deze besparingen hebben wij de mogelijkheid om meer te kunnen investeren in acties en kortingen maar ook in onze klantenservice. Hier profiteren onze klanten dan weer van!

Persoonlijk advies nodig? Klik dan op de chat rechtsonder, of ga naar onze contact pagina.